logo jardin damour.png

'A one stop wedding shop.'

Voor 'Jardin d’amour' werk ik met Stories of You samen met zes andere Belgische ontwerpers. Met onze winkel willen we ervoor zorgen dat jullie meerdere trouwleveranciers op één plek vinden. Ik zal er enkel aanwezig zijn op afspraak, maar jullie kunnen er wel mijn foto's en albums vinden! De winkel bevindt zich in het centrum van Antwerpen over de botanische tuin. Meteen ook de link naar onze naam.

Jardind'amour_StoriesofYou.be_JpgMini_6.jpg

Ontwerpers

Stories of You

Stories of You is een visuele verhalenverteller. Fotograaf Ellen Claes vertaalt jullie verhaal naar sprekende, contrastrijke beelden. "Met mijn minimalistische, journalistieke stijl leg ik jullie emoties vast. Ik doe er alles aan om jullie op je gemak te stellen. Geen gemaakte poses maar samen genieten van het moment."
Daarnaast vindt Ellen het belangrijk een sterke serie te maken. Meerdere beelden in een reeks die samen jullie verhaal vertellen.

Karolien Verstraeten

Karolien Verstraeten creëert ieder seizoen een bruids-collectie op maat die in zorgvuldig geselecteerde stoffen, kleuren en in verschillende maten gepast en bewonderd kan worden. Karolien geeft advies maar de klant kiest, van model tot stof, kleur en afwerking.
“We werken vaak met aparte boven- en onderstuks zodat je makkelijk kan switchen en eindeloos kan combineren." Te veel opties? Bij keuzestress kan de klant rekenen op de jarenlange ervaring van de ontwerpster en haar team. De stuks worden in eigen atelier op maat gemaakt nadat ze uitvoerig met de klant besproken worden. Beide partijen krijgen vanaf de eerste ontmoeting een zicht op het eindresultaat waardoor het volledige proces met een gerust gevoel kan verlopen.

Moments by content

Moments by Content is het label van Nele Content, bezielster van het schoenenmerk Atelier Content. Met deze huwelijkscollectie brengt ze moderne trouwschoenen voor stijlvolle bruiden.
Elk model wordt met veel aandacht ontworpen zodat iedere bruid een gepaste schoen vindt om haar outfit af te werken. Zo worden verschillende hakhoogtes geselecteerd en omvat de collectie zowel open als gesloten schoenen om elk seizoen te overbruggen.

Féliz Events

Félicie Luyten is je sfeerarchitect. Je kan haar vragen de hele dag te organiseren of je enkel te helpen bij de styling of de bloemen. Dit bepaal je helemaal zelf.

Comme Les Loups

Het Belgische accessoirelabel Comme les Loups herinterpreteert strikken en dassen voor een hedendaagse context met referenties naar vervlogen tijden. De exclusieve collecties worden geproduceerd in ateliers in België en Frankrijk. Het ruime aanbod kleuren, de verfrissende texturen en subtiele patronen roepen een poëzie op van te koesteren herinneringen. Comme les Loups speelt in op de emotionele waarde van niet-alledaagse momenten: een bal, een speciale verjaardag, een trouwfeest,… Naast de eigen collecties biedt ontwerpster Isabel Naesens custom made strikken en dassen aan, afgestemd op trouwers, suites of events om speciale momenten te vereeuwigen in een karaktervol stuk. 

Elisa Lee

Elisabeth Leenknegt is de bezielster van het juwelenlabel Elisa Lee. Met haar collectie Moments brengt ze bruidsjuwelen met een jonge frisse look die je de gepaste uitstraling geven op je huwelijksdag. Denk bijvoorbeeld aan een halsketting die mooi aansluit bij de uitsnijding van je kleed, lange oorhangers die matchen bij je opgestoken haren of manchetknopen die passen bij een selectie mooie, minimalistische huwelijksringen. Elisa Lee werkt enkel met duurzame diamanten en eerlijk goud afkomstig uit conflictvrije gebieden. 

Uitgelijnd

'Uitgelijnd' is een kleine letterpress drukkerij met een eigen ontwerpafdeling, gegroeid uit een passie voor typgrafie en ambacht.

 Het is opgericht door Helmut en Amber, die vol ambitie op zoek gaan naar een origineel ontwerp dat voor zich spreekt. Je kan bij hen terecht voor elk ontwerp, gaande van een logo, een huwelijksuitnodiging of een geboortekaart tot een volledige huisstijl.

Jardin d'amour
Leopoldstraat 27
2000 Antwerpen

woe-zat 11-18u
1e zon 14-18u